Bleu ndërtesën 4-katëshe të stilit gjeorgjian, por e shqetëson diçka

Kemi dëgjuar shpesh herë për familje që zhvendosen në një vend tjetër, në një shtëpi tjetër, për të filluar një jetë të re dhe me të mirë.

Por asnjëherë nuk kemi dëgjuar për të zhvendosur shtëpinë e re që kemi blerë në vendin ku duam.

 

Po, po bëhet fjalë për një shtëpi të vërtetë me llaç e tulla që u zhvendos për më shumë se 60 km përmes transportit ujor në lumin Tred Avon.

Pronari i ri që e bleu ndërtesën 4-katëshe të stilit gjeorgjian ka gjetur një vend të ri për ta vendosur atë në Queenstown të Maryland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.