Ballina / Biznes / Karrierë (page 81)

Biznes / Karrierë

Prof. Deaton – fitues i Nobelit për ekonominë

Profesori i Universitetit Princeton Angus Deaton ka fituar çmimin Nobel për ekonominë “për analizat e tij mbi konsumin, varfërinë dhe mirëqenien”. Në një deklaratë të publikuar nga Akademia Mbretërore suedeze e Shkencave thuhet se studimet e zotit Deaton kanë ndihmuar në transformimin e fushës së mikroekonomisë, makroekonomisë dhe ekonomisë së …

Lexo më shumë