Ballina / Biznes / Karrierë (page 8)

Biznes / Karrierë

Dida: Nevojitet strategji të re e telekomunikimeve për Kosovë

agron dida

Ditë më parë kryetari i Bordit të ARKEP Kreshnik Gashi ka pranuar letrën e Drejtorit Gjeneral për Komunikim dhe Rrjeta të Komisionit Evropian të BE-së, z.Roberto Viola në të cilën njoftohet për vendimin e Komisionit Evropian, përkatësisht komisioneres Mariya Gabriel për pjesëmarrje të Autoritetit Rregullativ të komunikimeve Elektronike dhe Postare …

Lexo më shumë

Banka Botërore: Ka zhvillim por krijimi i vendeve të punës është ngadalësuar

Marco Mantovanelli

Zyra e Bankës Botërore në Kosovë prezantoi numrin më të ri të Raportit të Rregullt Ekonomik të Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, ku me këtë rast Marco Mantovanelli, drejtor i BB-së në Prishtinë, tha se për shtetet e rajonit, Kosovë, Shqipëri, Serbi, Maqedoni, ka lajme pozitive pasi ky rajon po …

Lexo më shumë

A po e pengon taksa idenë për ndryshimin e kufirit?

prishtina pune krani

Vendimi i Qeverisë së Kosovës për taksën ndaj prodhimeve të Serbisë ka rezultuar me ndërprerjen e procesit të dialogut ndërmjet dy vendeve dhe rrjedhimisht edhe për pengimin e mundësisë që ideja për ndryshimin e kufirit Kosovë-Serbi të shtrohet në dialog, vlerësojnë njohësit e zhvillimeve politike. Por, sipas tyre, ky është …

Lexo më shumë

AKP: Astetet në pjesët rurale do të jenë më të lira

akp, lista e uzurpatorëve

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka mbajtur mbledhjen e tij të rregullt ku diskutoi dhe morri vendime të rëndësishme për procesin e privatizimit dhe të likuidimit të ndërmarrjeve shoqërore në përputhje me mandatin e vet ligjor. Gjatë kësaj mbledhje menaxhmenti raportoi para Bordit të Drejtorëve për aktivitetet …

Lexo më shumë