Biznes / Karrierë

U hap panairi i produkteve bujqësore dhe agroindustriale

panairi prishtine kiesa

Sot u bë hapja e panairit të produkteve bujqësore dhe agroindustriale “PRISHTINA 2017” i përkrahur financiarisht nga KIESA-MTI nën organizimin e Odës Ekonomike të Kosovës. Në këtë panair, i cili është njëra ndër ngjarjet më të mëdha të ekspozimit të produkteve bujqësore dhe agroindustriale në vend, po prezantojnë një numër …

Lexo më shumë