Biznes / Karrierë

Kosova peng i simboleve, e jo i përmbajtjes dhe mundësive që mund të ofrojë CEFTA

cefta

Qeveria e Kosovës planifikon të kërkojë nga zyra e Bashkimit Evropian, që nga Marrëveshjen për Tregti të Lirë të Evropës Qendrore (CEFTA), të hiqen shenjat e  UNMIK -ut dhe të vendosen ato të Kosovës. “Po mendojmë se është koha e fundit të tregojmë se Kosova është shtet i pavarur. Kjo çështje …

Lexo më shumë

Duaje tënden, përdor Floil

fluidi,floil

Konsumimi i prodhimeve vendore  nuk është vetëm vlerë ekonomike por edhe vlerë kombëtare pasi që duke i dhënë prioritet prodhimeve vendore, ekonomia dhe aktivitetet prodhuese të Kosovës përjetojnë zhvillim të shpejtë gjë që njëkohësisht ndikon edhe në rritjen e mirëqenies qytetare. Dhe që qytetarët e Kosovës të kenë zgjedhje të …

Lexo më shumë

Twitteri e deaktivizoi llogarinë e Donald Trumpit

twitter, trump

Llogaria e Presidentit amerikan Donald Trump u zhduk të enjten, mirëpo pas 11 minutash ajo është rikthyer sërish, deklarojnë zyrtarët e kompanisë Twitter. Sipas njohtimeve të kompanisë llogaria @realdonaldtrump  është deaktivizuar nga një i punësuar i rrjetit social, që ishte në ditën e fundit të punës në këtë kompani. Llogaria ka …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!