Ballina / Biznes / Karrierë (page 7)

Biznes / Karrierë

Buxheti, të hyrat jo tatimore presin që të mbesin të njëjta

Ministri i Financave, Bedri Hamza ka paraqitur para deputetëve propozim buxhetin për vitin 2019, ka thënë se buxheti ofron më të mirën për qytetarët dhe ekonominë tonë. Hamza ka thënë se buxheti adreson prioritetet qeverisëse duke mundësuar përmirësimin e jetës së qytetarëve, edhe pse nuk mjafton. Ai përsëriti se rritjet …

Lexo më shumë

Bankat rrisin çmimet për mirëmbajtje të llogarive

kartela bankare

Disa banka komerciale që veprojnë në Kosovë, kohëve të fundit kanë shtrenjtuar tarifat për shërbime për klientët dhe bizneset, konkretisht tarifat në mirëmbajtjen e llogarive bankare. Tarifat për mirëmbajtjen e llogarisë për biznese në 10 bankat komerciale fillojnë nga një deri në 20 euro në muaj, varësisht nga banka, por …

Lexo më shumë