Biznes / Karrierë

ICK pranon ekipe të reja në inkubator, shpall mbyllet me 27 Tetor

ICK,inkubatori

Innovation Centre Kosovo (ICK) ka hapur thirrjen e gjashtëmbëdhjetë për pranimin e ekipeve të reja në inkubatorin e biznesit, në fushën e FinTech. Të gjithë të rinjtë, qytetarë të Republikës së Kosovës, me ide biznesi në fushën e “FinTech” (teknologjia në fushën e sektorit financiar) e kanë mundësinë e jetësimit …

Lexo më shumë

ATK e përkushtuar në luftimin e ekonomisë joformale

ATK

“Mbështetja e mëtutjeshme e institucioneve të Kosovës në luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe ekstremizmit të dhunshëm”, ka qenë tema e trajnimit dy ditore në të cilin pjesëmarrës ishin edhe përfaqësues nga ATK. Administrata Tatimore e Kosovës vazhdimisht bën përpjekje në luftimin e ekonomisë joformale, duke u bazuar në …

Lexo më shumë