Biznes / Karrierë

Estoni : Së shpejti valuta e re vendore “kriptomonedha Estcoin”

estcoin

Qeveria e estoneze dëshiron që ta rrok hapin e kriptovalutave, ajo po përgatitet që së shpejti do të fillojë monedhën e vet si alternativë ndaj Bitcoin. Kaspar Korjus, drejtor menaxhues i programit të “e-Resindency” të Estonisë, njoftoi se vendi do të nisë një monedhë virtuale me emërtimin “Estcoin”. Fillimisht ideja …

Lexo më shumë

India paralajmëron masa kundër Bitcoin

Autoritetet indiane paralajmërojnë masa kundër kripto-valutave, por ata nuk duan të vendosin rregulla më strikte për momentin. Ministria e Financave indiane ka lëshuar një paralajmërim mbi Bitcoin dixhital. Sipas Departamentit të Thesarit, Bitcoin dhe kripto-valutave të tjera janë shumë të ngjashme me një skemë piramidale dhe prandaj duhet të shmangen. …

Lexo më shumë