Biznes / Karrierë

Apostolova: Kriteret ekonomike – të rëndësishme për integrim në BE

Kosova duhet t’i përmbushë kriteret ekonomike të kërkuara nga Bashkimi Evropian, në mënyrë që të kualifikohet për tregun e përbashkët të BE-së, ka deklaruar Përfaqësuesja e Bashkimit Evropian në Prishtinë, Nataliya Apostolova. Këto komente, ajo i ka bërë pas pranimit të raportit vjetor të Qeverisë së Kosovës për reformat ekonomike …

Lexo më shumë

Tahiri: Do të definohet statusi i qirasë 99-vjeçare mbi pronën shoqërore të privatizuar

Abelard Tahiri Ministri i Drejtësisë i Kosovës

Ndryshimet që janë duke u bërë në legjislacionin që rregullon pronësinë dhe të drejtat sendore në Republikën e Kosovës, së shpejti do të qartësojnë edhe statusin e qirasë 99-vjeçare mbi pronën shoqërore të privatizuar. Këtë gjë e bëri të ditur ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, përmes një statusi në Facebook. …

Lexo më shumë