Biznes / Karrierë

Pas presidencës në Kazakistan, Pacolli i hapur edhe për Hajvali !

presidenca astana

Nuk është hera e parë që në një nga “darkat e Hajvalisë” lidershipi i Kosovës diskuton për çështje të mëdha. Prandaj nuk duhet habitur që të dielën mbrëma aty u diskutua edhe propozimi  (i prezentuar dje edhe në edhe Qeveri ), ai për ndërtimin e Kompleksit Rezidencial të institucioneve shtetërore, Në …

Lexo më shumë

Vajzat nga Kosova që hynë në listën e Forbes “30 nën 30 vjeç”

forbes, kosova

Dafina Olluri dhe Blerta Thaçi janë udhëheqëse të një grupi prej 12 të rinjsh, të cilët përbëjnë organizatën joqeveritare “Open Data Kosovo”. E themeluar në vitin 2014 nga një studiues kanadez, organizata synon që përmes projekteve të ndryshme, duke shfrytëzuar teknologjinë, të rrisë llogaridhënien dhe transparencën e institucioneve në Kosovë. …

Lexo më shumë