Biznes / Karrierë

Duaje tënden, përdor Floil

fluidi,floil

Konsumimi i prodhimeve vendore  nuk është vetëm vlerë ekonomike por edhe vlerë kombëtare pasi që duke i dhënë prioritet prodhimeve vendore, ekonomia dhe aktivitetet prodhuese të Kosovës përjetojnë zhvillim të shpejtë gjë që njëkohësisht ndikon edhe në rritjen e mirëqenies qytetare. Dhe që qytetarët e Kosovës të kenë zgjedhje të …

Lexo më shumë

Twitteri e deaktivizoi llogarinë e Donald Trumpit

twitter, trump

Llogaria e Presidentit amerikan Donald Trump u zhduk të enjten, mirëpo pas 11 minutash ajo është rikthyer sërish, deklarojnë zyrtarët e kompanisë Twitter. Sipas njohtimeve të kompanisë llogaria @realdonaldtrump  është deaktivizuar nga një i punësuar i rrjetit social, që ishte në ditën e fundit të punës në këtë kompani. Llogaria ka …

Lexo më shumë

Zyrtare: Patton Boggs përfaqëson Kosovën në Arbitrazh për Axos-in

ptk

Qeveria ka miratuar vendimin për autorizimin e kompanisë amerikane “Patton Boggs” të përfaqësojë Kosovën në kontestin me kompaninë AXOS në Arbitrazh. Kosova rrezikon t’i humbë 380 milionë euro, të cilat po i kërkon kompania “AXOS”, për faktin se, sipas tyre, Qeveria e Kosovës e ka prishur në mënyrë të njëanshme …

Lexo më shumë