Biznes / Karrierë

Ka filluar projekti „Qytetet digjitale“ për Ballkanin Perëndimor

qytetet digjitale

Projekti „Qytetet digjitale“ të cilin e organizojnë Qendra kulturore britanike (Këshilli Britanik) dhe Qeveria e Britanisë së Madhe është prezantuar në hotelin Splendid në Budvë, që është njëkohësisht edhe fillimi zyrtar i realizimit të tij. Qëllimi i projektit është ndërlidhja e qendrave kreative, respektivisht habeve, startapeve, ndërmarrjeve të vogla dhe …

Lexo më shumë

Lekajt i kërkohet llogari pse ia dha 63 milionë shtesë Bechtel-Enkas

Kontratën, raportin e menaxherit të kontratës dhe korrespondencat mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë “Bechtel & Enka”, lidhur me kërkesën e kësaj të fundit për pagesë shtesë prej 63 milionë eurove për autostradën “Arbën Xhaferi”, i kanë kërkuar deputetët e Komisionit për Zhvillim Ekonomik nga MI-ja. Bashkë me këto materiale, …

Lexo më shumë