Biznes / Karrierë

Autoritetet e Kosovës po hetojnë ndarjen e 53 milionë eurove për Bechtel- Enkan

autostrada bechtel enka

Kryeprokuroria dhe Policia e Kosovës, po hetojnë ndarjen e 53 milionë eurove nga Qeveria e Kosovës për kompaninë amerikano-turke, Bechtel- Enka. Kryeprokurori i shtetit, Aleksandër Lumezi, ka konfirmuar për Radion Evropa e Lirë, se janë duke mbledhur të dhëna lidhur me ndarjen e 53 milionë eurove për konsorciumin “Bechtel-Enka. Në …

Lexo më shumë

FMN alarmon se në Kosovë janë rritur rreziqet fiskale

llogoja e fmn

Një mision i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), nën udhëheqjen e Stephanie Eble, vizitoi Prishtinën dhe më pas ka vlerësuar gjendjen në Kosovë. Misioni i këtij stafi ishte për të diskutuar mbi zhvillimet ekonomike të kohëve të fundit dhe perspektivën ekonomike të Kosovës. Në përmbyllje të vizitës, komunikata me vlerësime bën …

Lexo më shumë

Zharku: Në kohën time janë paguar të gjitha faturat për Bechtel-Enka

lutfi zharku

Sonte, në emisionin “Pressing”, me Leonard Kerqukin, në televizionin T7, po diskutohet për 53 milionë eurot, që Qeveria e Kosovës detyrohet t’ia paguajë kompanisë Bechtel-Enka, si pasojë e vonesave që u bënë rreth ndërtimit të autostradës “Arben Xhaferi”. Ish-ministri i Infrastrukturës në qeverinë që udhëhiqej nga Isa Mustafa, Lutfi Zharku, …

Lexo më shumë

Lekaj: Bechtel-Enka i ka marrë deri tash 500 milionë euro për autostradën

lekaj

Sonte, në emisionin “Pressing”, me Leonard Kerqukin, në televizionin T7, po diskutohet për 53 milionë eurot, që Qeveria e Kosovës detyrohet t’ia paguajë kompanisë Bechtel-Enka, si pasojë e vonesave që u bënë rreth ndërtimit të autostradës “Arben Xhaferi”. Ministri aktual i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka thënë se Kosova ka nënshkruar …

Lexo më shumë