Ballina / Biznes / Karrierë (page 40)

Biznes / Karrierë

Ka filluar projekti „Qytetet digjitale“ për Ballkanin Perëndimor

qytetet digjitale

Projekti „Qytetet digjitale“ të cilin e organizojnë Qendra kulturore britanike (Këshilli Britanik) dhe Qeveria e Britanisë së Madhe është prezantuar në hotelin Splendid në Budvë, që është njëkohësisht edhe fillimi zyrtar i realizimit të tij. Qëllimi i projektit është ndërlidhja e qendrave kreative, respektivisht habeve, startapeve, ndërmarrjeve të vogla dhe …

Lexo më shumë

Publikohet kontrata për termocentralin “Kosova e Re”

lluka_kontrata_kosovaere

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka publikuar kontratat komerciale për projektin e termocentralit “Kosova e Re”. Kontratat për projektin e TC Kosova e Re, janë nënshkruar nga Qeveria e Kosovës dhe investitori “ContourGlobal”. Ministri Lluka ka thënë se projekti i “Kosovës së Re” nuk do të financohet nga Kosova. …

Lexo më shumë

Lekajt i kërkohet llogari pse ia dha 63 milionë shtesë Bechtel-Enkas

Kontratën, raportin e menaxherit të kontratës dhe korrespondencat mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë “Bechtel & Enka”, lidhur me kërkesën e kësaj të fundit për pagesë shtesë prej 63 milionë eurove për autostradën “Arbën Xhaferi”, i kanë kërkuar deputetët e Komisionit për Zhvillim Ekonomik nga MI-ja. Bashkë me këto materiale, …

Lexo më shumë

ATK : Nëse nuk paguhen borxhet, publikohen emrat e borxhlinjve

atk

Administrata Tatimore e Kosovës njofton të gjithë tatimpaguesit, të cilët kanë obligime tatimore të pashlyera në ATK, se pas datës 1 shkurt 2018 do të publikojë listat e borxhlinjve. ATK-ja inkurajon të gjithë këta tatimpagues që t’i kryejnë obligimet e tyre, të cilat janë të përcaktuara me dispozitat e legjislacionit …

Lexo më shumë