Ballina / Biznes / Karrierë (page 39)

Biznes / Karrierë

Franca padit Apple dhe Google

apple, google

Franca fillon një tjetër betejë kundër kolosëve të internetit Google dhe Apple, njoftoi ministri i Ekonomisë, Bruno Le Maire për radion RTL. ”Ne do të ngremë padi kundër Google dhe Apple për praktika tregtare abuzive, në Gjykatën Tregtare të Parisit”, deklaroi Le Maire. Në këtë padi do të përmenden kushtet …

Lexo më shumë

Propozohet zbritja e pagave për punonjësit e Fondit të Kursimeve Pensionale

euro paga

Komisioni për Buxhet dhe Financa, në mbledhjen e sotme të kryesuar nga Lumir Abdixhiku, kryetar, shqyrtoi tri projektligje, si dhe rekomandimet e grupit punues lidhur me pagat e Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës. Rekomandimet e grupit punues për pagat e Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës, para komisionit i …

Lexo më shumë

Implementimi i ligjit të pagave do të kushtojë mbi 62 milionë euro

euro23

Hyrja në fuqi e Ligjit për pagat e të punësuar në administratën shtetërore për tri vite do t’i kushtojë buxhetit të shtetit mbi 60 milionë euro. Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar në mbledhjen e Qeverisë ka prezantuar koncept-dokumentit për pagat që realizohen nga buxheti i Kosovës, raporton Ekonomia Online. …

Lexo më shumë