Biznes / Karrierë

Japonia blen Viber-in

viber

Aplikacioni për mesazhim Viber është blerë nga Rakuten, pronar i shitësit me pakicë online Play.com. Kompania japoneze do të paguajë 900 milionë dollarë për aplikacionin në telefon, e cila ofron thirrje falas dhe mesazhe me tekst nga telefonët celularë. Rakuten tha se blerja do të lejojë zgjerimin e përmajtjes së …

Lexo më shumë

Peshku refuz hiqet nga tregu

peshku refuz

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë përmes inspektoratit veterinarë ka ndërmarrë një aksion ne tërë vendin për heqjen nga tregu të produkteve kofsha dhe peshk të cilat kanë qenë duke u shitur refuz. “Kjo formë e shitjes rrezikon produktin për shkak të kushteve jo adekuate higjienike dhe pamundësisë së gjurmueshmerisë së …

Lexo më shumë