Biz këshilla

5 Gjëra që liderët mund t`i bëjnë për ta promovuar transparencën në punë

Transparenca në vendin e punës është një prej faktorëve që çon drejt suksesit të një kompanie. Transparenca në punë krijon një mjedis pozitiv, ku punëtorët janë të hapur, të sigurtë dhe kanë besim tek njeri tjetri. Për ta promovuar transparencën në vendin e punës, liderët e mirë bëjnë 5 gjëra …

Lexo më shumë

Editoni foto të produkteve apo krijojni flyer për biznesin tuaj përmes aplikacioneve në smart phone

Në ditët e sotme zhvillimi i biznesit përmes rrjeteve sociale dhe shitjes online në web të ndryshme është shumë i përdorur. Ballafaqimi me virusin Covid 19 detyroi bizneset që të bëjn një hap progresiv në marketingun dhe shitjen online, dhe jo të gjitha bizneset kanë mundësinë të bëjnë këtë hap. …

Lexo më shumë