bittrexkrypto

Bittrex të largoj 82 tokena nga platforma e tyre

Bittrex, një nga shkëmbimet më të mëdha të kriptovalutave në treg, njoftoi se do të bëhet heqja e 82 tokenave në fund të këtij muaji të ardhshëm. Arsyeja? Shkëmbimi i bazuar në SHBA vendosi të zhdukë altcoins që nuk plotësojnë kritere specifike. Portofolet / monedhat kanë likuiditet të ulët ose nuk posedojnë një blockchain plotësisht funksionale.

Megjithatë, investitorët e këtyre tokenave kanë kohë për të bërë ndryshime. Data që do të hiqen është 30 Marsi duke i dhënë investitorëve pak më shumë se dy javë. Pas kësaj date, veprimi i Bittrex do të jetë i pandryshueshëm.

Një përfaqësues nga Bittrex iu përgjigj njoftimit duke thënë:

“Herë pas here, ka rrethana që e çojnë Bittrex-in për të hequr monedhën nga Bittrex Exchange. Ne do të heqim portofolet e përfshira në listën më poshtë më 30 mars 2018. Pasi këto portofole të hiqen, nuk do të jemi më në gjendje t’i rimarrim këto monedha. Përdoruesit duhet të tërheqin monedhat e tyre para 30 marsit 2018, për t’i mbajtur ato.”

Monedhat që do të hiqen nga platforma Bittrex përfshijnë:

8BIT, ADC, AM, AMS, APEX*, ARB, BITS*, BITZ*, BLC, BOB, BSTY, BTA, CCN, CRBIT*, CRYPT*, DAR, DGC, DRACO, DTC, FC2, FRK, FSC2*, GEMZ, GHC, GP, GRT, HKG, HYPER*, HZ, J, KR*, LXC*, MAX, MEC, METAL, MND, MTR*, MZC, NAUT, NET, NEU*, NTRN, OC*, ORB, PRIME*, PXI, ROOT*, SCOT, SCRT*, SFR*, SLG, SLING*, SOON, SPRTS, SSD*, STEPS*, STV, SWING, TES, TIT, TRI, TRK, U*, UFO, UNIQ*, UNIT, UNO, UTC, VIOR*, VIRAL*, VPN, WARP*, XAUR, XBB, XC, XCO, XDQ*, XPY*, XQN, XSEED*, XTC, YBC*

Kohët e fundit, Komisioni Amerikan (SEC) njoftoi se do të merrnin veprime kundër shkëmbimeve. Manipulimi i çmimeve të kriptovalutave më të vogla nuk është asgjë e re dhe SEC po merr masa aktive kundër skemave “pompë dhe dump” dhe po paralajmëron në mënyrë aktive komunitetin rreth tyre.

Komisioni ka lëshuar udhëzime të reja për platformat tregtare që u bëjnë atyre të heqin listën e këtyre tokenave ose ti regjistrojnë ato për të vazhduar shitjen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.