Bitcoin zbret në 6 mijë dollarë

Bitcoin sot është zhvlerësuar më shumë se 14 për qind, duke zbritur poshtë 6 mijë dollarëve.

Sipas agjencisë së lajmeve të Reuters, përcjell Telegrafi, kriptovaluta më e madhe ka humbur më shumë se gjysmën e vlerës gjatë 2018-së.

Bitcoin ka rënë së fundmi prej shqetësimeve të rregullatorëve dhe frika e investitorëve çoi çmimet në nivele të ulëta. Kriptovaluta në dhjetor arriti të vlerësohej me 20 mijë dollarë.

Në pikën e këmbimit në Luksemburg, Bitcoin ra poshtë nivelit të 5,920 dollarëve, duke kapur nivelin më të ulët që nga mesi i nëntorit 2017.

Kina është e vendosur të ndalojë tregtinë e kriptovalutave duke bllokuar të gjitha faqet e internetit që lidhen me ofertat fillestare të monedhave (ICO) dhe tregtimin e kriptovalutave, duke përfshirë të gjitha faqet e internetit të huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.