BtcPrice

Bitcoin tenton të ngrihet mbi 10.000 Dollarë

Korrigjimi i shkaktuar nga altcoin vazhdoi në segmentin gjatë natës në mes të shitjes së rinovuar në stoqet globale, me një fryrje të lehtë në tregtinë aziatike dhe një rënie të mëvonshme pas hapjes së hapur evropiane. Monedhat kryesore janë zvogëluar për më shumë se 5% që nga dje, por për momentin momenti i lëvizjes nuk është shqetësues dhe më e rëndësishmja lidershipi i tubimit është duke qëndruar relativisht mirë.

Bitcoin u tërhoq nga niveli kryesor i 10,000$, zona e mbështetjes 200$ e mbajtur në Litecoin, Monero është ende në modelin e saj të konsolidimit mbi 280$ dhe vetëm Dash tregoi përkeqësim që nga dje, por fotografia afatgjatë mbetet inkurajuese edhe në rastin e Dash.

Gjithashtu, presim që monedhat aktuale të divergjencës, të udhëhequra nga Ethereum dhe Ripple, të fillojnë të tregojnë forcën ndërsa momentet afatshkurtra arrijnë territorin e tepërt dhe pikat e mira të hyrjes mund të jenë të ngushta si për tregtarët ashtu edhe për investitorët afatgjatë.
Bitcoin preku nivelin e mbështetjes prej 10,000$, por për momentin, zona teknikisht më e rëndësishme prej 9000$ – 9200$ nuk është në rrezik, dhe treguesit afatshkurtë të momentit janë tashmë neutralë falë korrigjimit.

Por, investitorët dhe tregtarët duhet të kërkojnë ndryshime për të hyrë në pozicione të reja, pasi presim që vazhdimi i ritmit të rritjes të vazhdojë, me objektiva përpara me 11,300$, 13,000$ dhe 14,250$.

Edhe pse arinjtë janë ende në kontroll në lidhje me pamjen afatshkurtër në monedhën e dytë më të madhe, këtë mëngjes ETH nuk ka goditur një rënie të konsiderueshme të re të ulët, dhe kjo mund të jetë shenja e parë e forcës relative, me mbështetjen 845$ jo shumë larg niveli i tanishëm i çmimeve, dhe treguesi i MACD-së tashmë është afër territorit të tepërt.

Pavarësisht nga shenja paksa pozitive, tregtarët afatshkurtër duhet të mbesin mbrojtëse në lidhje me monedhat më të dobëta, ndërkohë që investitorët afatgjatë akoma duhet të akumulojnë monedhat në ulje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.