fbpx
Bitcoin

Bitcoin rritet në 9.200, tregu i Kriptovalutave 417 miliard dollarë

Çmimi Bitcoin është rritur në 9.200 dollarë gjatë 24 orëve të fundit duke regjistruar një rritje prej rreth 400 dollarë. Ai ruajti me sukses vrullin e saj në rajonin prej 9,000 dollarë, të cilin investitorët e perceptojnë si një nivel të rëndësishëm që mund të çonte çmimin Bitcoin për të hyrë në 10,000 dollarë në një periudhë afatshkurtër.

Të njohura edhe si Altcoins, një term që përgjithësisht përdoret për të përshkruar kriptovalutat jashtë monedhave kryesore si Bitcoin dhe Ethereum, kanë patur vazhdimisht tejkalimin e Bitcoin dhe kriptovalutave të tjera të mëdha në treg gjatë disa javëve të fundit.

Sot, më 24 prill, disa nga Altcoins më të mira që kryejnë janë ICON (ICX), Ethos (BQX), EOS dhe Kyber Network (KNC). Të gjitha këto simbolet ERC20 kanë shënuar fitime më shumë se 10 për qind kundrejt Bitcoin që gjithashtu ka shënuar një fitim solid prej rreth 3 për qind.

Vëllimi i përditshëm i ICON-it ka arritur në 15,500 BTC, me rreth 50 për qind të atyre që vijnë nga shkëmbimi më i madh i Binance-it në kriptovaluta dhe 50 për qind nga platformat e tregtimit të krizove në Korenë e Jugut Bithumb dhe Upbit.

Kundër dollarit Amerikan, ICON ka treguar një rritje prej 16 për qind, duke u rritur në 1.5 miliard dollarë në vlerësimin e tregut dhe 145 milionë dollarë në vëllimin e tregtimit të përditshëm. Tregtarët po atribuojnë rritje në çmimin e ICX gjatë dy javëve të fundit për fillimin e ardhshëm të platformës së saj kryesore më 30 prill.

Investitorët kanë filluar të zbulojnë një prirje në treg gjatë dy javëve të fundit; kur çmimi Bitcoin rritet, Altcoinët dhe shenjat pritet të rriten nga kufijtë më të mëdha dhe kur çmimi Bitcoin bie, altcoinët bien nga përqindjet më të mëdha.

Megjithëse tregu ka shtuar pothuajse 200 miliardë dollarë që nga fillimi i prillit, tregu i kriptovalutat vazhdon të jetë një rimëkëmbje afatmesme dhe në aspektin e paqëndrueshmërisë ekstreme dhe pasigurisë, kriptovalutat dominuese si Bitcoin dhe Ethereum udhëheqin tregun.

Megjithatë, altcoinët dhe argumentet janë në përgjithësi duke ndjekur prirjen e çmimeve të Bitcoin dhe një zhvillim bullish në çmimin Bitcoin ka të ngjarë të rezultojë në fitime të mëdha për investitorët altcoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.