Ballina / Biznes / Karrierë / Me Bitcoin paguhet edhe në Prishtinë
bitcoin

Me Bitcoin paguhet edhe në Prishtinë

Institucionet financiare e bankare të Kosovës nuk kanë rregulla dhe ligje për përdorimin e valutës digjitale Bitcoin, megjithatë, ka vende në Prishtinë, ku pagesat mund të kryhen me këtë lloj të parasë virtuale.

Por, Banka Qendrore e Kosovës, kërkon nga qytetarët që të kenë kujdes në këtë çështje.

@Fluidi

Provo po ashtu

euro-valuta-shuma-e-vogel_infoglobi

BSPK: Paga minimale të bëhet 300 euro

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që paga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.