Bën mrekulli: Pija e cila i shkrinë kilogramët (recetë)

Dëshironi t’i shkrini kilogramët? Kjo pije, të cilën ua sjell InfoGlobi, mund të jetë ideale për ju.

Nutricionistja Cynthia Sass e ka shpikur këtë pije, e cila do t’ju ndihmojë që për vetëm 4 ditë t’i hiqni 3 kilogramë dhe ta ngushtoni belin për 10 centimetra.

Mos harroni që ta keni kujdes edhe ushqimin deri sa e pini pijen.

Përbërësit:

* 8 gota ujë
* 1 trangull
* 1 limon
* 12 fleta mente
* 1 copëz xhenxhefili të freskët

Përgatitja:

Lajeni limonin, piteni në feta dhe hidheni në ujë. Trangullin qërojeni, po ashtu priteni në feta dhe hidheni në ujë. Vëni fletat e menrës, e pastaj xhenxhefilin e grimcuar. Përzijini mirë të tëra, mbylleni me kapak dhe futeni në frigorifer gjatë natës. Të nesërmen pijeni pijeni, ndërsa në mbrëmje bëjeni të renë, për ditën e ardhshme.

Pijeni pijeni për së paku 4 ditë rresht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.