Beckham: Si më poshtëruan tek Manchester United

David Beckham ka folur rreth abuzimeve që bëhen me futbollistët e rinj në futbollin anglez.
Legjenda e Manchester United dhe Anglisë, ka treguar se edhe ai është poshtëruar tek United, por insiston se nuk është abuzuar me të ose të tjerët.
“Është e turpshme ajo çfarë ka ndodhur me abuzimin e të rinjve dhe duhet ndërmarrë diçka, por në United nuk ndodhi ashtu. Nëse ne kalonim limitin, atëherë detyroheshim të kërcenim në mënyrë qesharake, para heronjve tanë në skuadër. Ishte poshtërim, por jo abuzim, sepse ne merrnim një mësim,” tha Beckham për BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.