Ballina / KURIOZITETE / Barkat u mbushën me peshq, ndiqeshin nga barikudat

Barkat u mbushën me peshq, ndiqeshin nga barikudat

Në një port të Taipeit në Tajvan, mijëra peshq dolën mbi sipërfaqe të detit dhe ranë në barkat e peshkatarëve.

Lu Jinwai ishte së bashku me shokë duke e pastruar barkën, kur gjatë mesnatës ndjeu se ‘deti po vlonte’

Sipas peshkatarit 31-vjeçar, sardinat dolën përjashta, sepse u ndoqën nga barakudat, krijesa më të mëdha që ushqehen me peshq të vegjël.

“Ishte e frikshme, më dukej sikur po sulmohesha nga peshqit”, ka thënë Jinwai për ngjarjen e papritur.

Bashkë me shokë, ai i ka marrë gjallesat që i ranë në bord, për t’i kthyer sërish në ujë.

@Fluidi

Provo po ashtu

12 karakteristika, të personaliteteve më të rralla në botë

Kjo është shpesh një ndjenjë normale, pjesë e përvojës sonë shoqërore njerëzore. Por kjo mund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.