Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona / Banka gjermane ofron llogari të dedikuara për kriptovaluta
solaris_bank

Banka gjermane ofron llogari të dedikuara për kriptovaluta

Banka gjermane Solarisbank lansoi një shërbim të ri bankar i cili ka në fokus klientët e kriptovalutave dhe të teknologjisë Blockchain.

I quajtur Blockchain Factory, është një shërbim menaxhimi financiare për ato kompani operacionet e të cilave lidhen me kriptovalutat ose teknologjinë Blockchain.
Një prej shërbimeve që ofron “Blockchain Factory” janë llogaritë e dedikuara kompanive që ofrojnë teknologjinë Blockchain.

@Fluidi

Provo po ashtu

Japanese

Autoritetet Japoneze paralajmërojnë bursat e monedhave kriptografike

Autoritetet rregullatorë Japoneze thanë ditën e Premte se kanë urdhëruar bursat e monedhave kriptografike të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.