fbpx

Bali, hiri vullkanik i malit mbuloi pyllin dhe tempujt

Fotografitë e shkrepura brenda “zonës së rrezikut” në afërsi të malit Agung në Bali tregojnë se si hiri vullkanik i malit ka mbuluar pyllin dhe tempujt.

Fotot janë realizuar nga fotografi Solo Imaji, vetëm disa metra në jug të gojës së vullkanit.

Gjethe të nxira, drita rrugësh dhe tabela të mbuluara krejtësisht nga hiri kanë krijuar një pamje të frikshme. Ishulli shumëngjyrësh pothuajse nuk njihet më, ndërsa tërmetet në zonë e rrisin kërcënimin e shpërthimit të vullkanit.

Më shumë se 40 000 banorë të zonës janë evakuuar nga rreziku i malit Agung.

Bali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.