balenciaga_infoglobi

Balenciaga, brendi më i kërkuar në modë

Brendi spanjoll i modës, Balenciaga, është emëruar si brendi më i kërkuar në modë, duke u ngjitur dy pozita më lartë në listë.

Një analizë e thellë prej 4.5 milionë të dhënash, përfshirë shitjen, kërkimet dhe perceptimin e konsumatorit, pesë milionë produkte dhe 12 mijë brende janë ranguar nga sajtet e modës të Business of Fashion and Lyst.

Gucci ka rënë nga pozita e parë në atë të dytë, ndërkaq vendin ia ka zënë Balenciaga.

Surpriza më e madhe duket se vjen nga Off-White që është ngjitur nga vendi i 34-t në atë të tretin.

Top 10:

Balenciaga

Gucci

Off-White

Vetements

Givenchy

Valentino

Sant Laurent

Stone Island

Moncler

RAf Simmons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.