Ballina / Galeria / Badoci para dhe pas pastrimit (foto)
badoci para e pas pastrimit

Badoci para dhe pas pastrimit (foto)

Ja si duket Badoci pas katër orë pastrimi.

badoc_abadoci

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.