fbpx

Babadimri urinon mbi ISIS-in

Një familje në Maine në Amerikë, dekorimet e festës së Krishtlindjeve i ka bërë shumë të veçanta e me domethënie, shkruan Daily Mail, transmeton Klan Kosova.

Ata po thonë se dekorimi i tyre është patriotik, por fqinjët e tyre po e konsiderojnë si të pa-shije.

Dekorimi shtëpisë së tyre, e paraqet babadimrin duke urinuar mbi një mbishkrim të formuar me drita ku shkruan “ISIS”.

Fqinjët e kësaj familje, për këtë dekorim e kanë thirrur edhe zyrën e sherifit për shkak se ju duket kontroverse.

Për fqinjët që jetojnë afër kësaj familje, ishte e paqartë domethënia e këtij dekorimi dhe në fillim ata menduan se kjo familje është simpatizante e Shtetit Islamik.

Sherifi William King, ka thënë se asnjë ligj s’është thyer me këtë dekorim dhe pronarit të shtëpisë nuk i është kërkuar që t’i largojë dritat.

Sipas tij, pronari i kësaj shtëpie mendon se dekorimi që e ka bërë është shumë “pro-amerikan”.

Babadirmi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.