Babadimri plaçkiti bankën, ua shpërndau paratë e vjedhura qytetarëve

Një burrë i maskuar si babadimër, u uroi bashkatdhetarëve të tij në Colorado një “Krishtlindje të Gëzuar” në një mënyrë të pazakontë.

Ky njeri, i identifikuar më vonë nga policia si Wayne Oliver, është 65 vjeç, dhe ai vendosi që të vë në veprim komplotin e tij para festave duke grabitur një bankë dhe më pas duke hedhur të gjitha paratë e tij në ajër duke bërtitur “Gëzuar Krishtlindjet”.

Dëshmitarët okularë thanë që ai grabiti një bankë, doli në rrugë dhe filloi të hedh para në ajër, duke bërtitur: “Gëzuar Krishtlindjet!”

Burri më pas shkoi në një kafene aty pranë ,u ul para tij dhe priti arrestimin e tij.

BBC raporton se kalimtarët e Colorado Springs mblodhën paratë nga rruga dhe i kthyen ato në bankë sërish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.