Ballina / InfoGlobi (page 70)

InfoGlobi

Kosova ka dështuar të ndërtojë një diplomaci funksionale dhe profesionale

flamuj

Kosova deri më tash ka dështuar të ndërtojë një diplomaci funksionale dhe profesionale, vlerësojnë njohës të zhvillimeve politike, por edhe përfaqësues të institucioneve të vendit. Sipas tyre, mosfunksionimi i duhur i diplomacisë së vendit, deri më tash, kryesisht ka reflektuar fenomene, të cilat kanë qenë të ngarkuara me elementin politik …

Lexo më shumë

Gjykata shpall fajtor ish ministrin Agani, i shqipton dënim me burg

Gjykata Themelore

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur fajtorë ish-ministrin e Shëndetësisë dhe ish-sekretarin e MSH-së, Gani Shabanin nën akuzat për korrupsion. Provat e Prokurorisë Speciale kanë bindur kolegjin prej tre gjyqtarësh në provat kundër ish-ministrit dhe ish-sekretarit të MSH-së. Në arsyetimin e tyre thuhet se është dëshmuar se të dy këta …

Lexo më shumë

Mehmeti: Më 2018 diaspora kontribuoi me 1 miliard e 800 milionë euro

guvernator BQK

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovë (BQK), Fehmi Mehmeti, në një intervistë për Emisionin “EKONOMI” në Telegrafi.com ka folur për rendësinë e remitencave për zhvillimin ekonomik në Kosovës. Sipas tij, diaspora e Kosovës gjatë vitit 2018, ka kontribuar me 1 miliard e 800 milionë euro gjatë vitit 2018. Po flas …

Lexo më shumë