Ballina / InfoGlobi (page 7)

InfoGlobi

Pasojat e largimit të Kosovës nga Asociacioni Evropian për Cilësi në Arsim

konviktet e studenteve ne prishtine

Pavarësisht se Kosovës nuk i është vazhduar anëtarësimi në Asociacionin Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA), njohja e diplomave universitare të cilat lëshohen nga autoritetet kompetente arsimore në Kosovë do të vazhdojnë të njihen edhe jashtë vendit. Kështu bëjnë të ditur për Radion Evropa e Lirë …

Lexo më shumë

Magjia e ‘Infinite cave’

Pamja që po e shihni, është mrekullia e shpellës së zbuluar para disa vitesh në Vietnam, e që njihet me emrin, Shpella Pa Fund ose ‘Infinite cave’. Shpella besohet se është rreth 4km e gjatë dhe si theksojnë shkenctarët, ka ekzistuar me miliona vite, e pavërejtur në Vietnamin qendrorë. Shpella …

Lexo më shumë

Vetëm për libër-dashësit…

librat

Rrjeti social ‘Tumblr’ njihet me hapësirën e dedikuar për grupe të ndryshme krijuesisht. Aty mund të gjeni komunitetin e artistëve, ate të dizajnit grafik, komunitetin që adhuron humorin, pastaj hapsira për muzicient të talentuar e të ngjashme. Mes tjerash Tumblr ofron edhe hapsirën e veçant për dashamirët e librave. Nëse …

Lexo më shumë