Ballina / InfoGlobi (page 6)

InfoGlobi

Haradinaj kërkon tërheqjen e kërkesës së Kosovës për anëtarësim në INTERPOL

Ramush-Haradinaj-i drejtohet kushtetuese

Kryeministri i Kosovës në detyrë, Ramush Haradinaj, ka kërkuar tërheqjen e kërkesës së Kosovës për anëtarësim në Organizatën ndërkombëtare të Policisë (INTERPOL) dhe shtyrjen e kësaj kërkesë për vitin e ardhshëm. “Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, duke marrë parasysh rrethanat e krijuara, bazuar në kompetencat e …

Lexo më shumë

Zbulohet shkaktari i astmës …

Infeksionet virale në të sapolindurit dëmtojnë pjesë të sistemit imunitar dhe rrisin rrezikun e sulmeve të astmës më vonë në jetë, thotë një studim amerikan. Hulumtuesit amerikanë kanë bërë një hulumtim në minj, përmes së cilit treguan se si infeksionet nga viruset në kanalet e frymëmarrjes dëmtuan funksionin e qelizave të …

Lexo më shumë

Pariser , Të funksionojmë mbi parimin ‘ketri në bahçen tuaj’ apo ‘uria në Afrikë’?

Një ligjëratë interesante e avokatit për demokraci, Eli Pariser se si do të dukej interneti/bota po tëndërtohej vetëm mbi konceptin përkatësisht parimin e asaj që ke afër, që mund të interesojë më shumë se ndonjë ngjarje në hapësirat më të largëta gjeografike. InfoGlobi ju sjellë të plotë ligjëratën e tij: …

Lexo më shumë