Ballina / InfoGlobi (page 51)

InfoGlobi

Vëzhguesit evropianë: Zgjedhjet u administruan mirë dhe në mënyrë transparente

Misioni i Vëzhgimit të Zgjedhjeve i Bashkimit Evropian ka lëshuar një deklaratë preliminare në lidhje me Zgjedhjet e Parakohshme Parlamentare. Në këtë deklaratë thuhet se zgjedhjet e organizuara kanë qenë të administruara mirë dhe transparente të prekura nga fushëloja e pabarabartë dhe të cenuara nga frikësimi dhe mungesa e konkurrencës …

Lexo më shumë

Vogel: Rezultati zgjedhor përcakton dinamikën e dialogut me Serbinë

Zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë ishin model për Ballkanin Perëndimor, thotë Toby Vogel, ekspert në Këshillin e Politikave të Demokratizimit. Sipas tij, fitorja e ngushtë e dy partive opozitare reflekton pakënaqësinë e qytetarëve kosovarë me 12 vjet të qeverisjes së Partisë Demokratike të Kosovës. Në intervistën dhënë Radios Evropa …

Lexo më shumë