Ballina / InfoGlobi (page 48)

InfoGlobi

Ku dallojnë programet ekonomike të LDK-së dhe VV-së?

ekonomia informale

Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se kanë elemente të përbashkëta, por edhe dallime të mëdha. Nga rezultatet preliminare të Komisioni Qendror të Zgjedhjeve, Lëvizja …

Lexo më shumë