InfoGlobi

Muzetë e Vatikanit janë rihapur

vatikani

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të shikoni Kapelën Sistine pa u ndier sikur jeni në një autobus të mbushur plot, tani është shansi juaj. Muzetë e Vatikanit u hapën pas tre muajsh mbyllje, si pasojë e koronavirusit. Por kryeveprat e mëdha të rilindjes apo artefaktet e lashta romake dhe egjiptiane mund …

Lexo më shumë