Ballina / InfoGlobi (page 22)

InfoGlobi

6 kërkesat e “Maraklive t’kerreve” që iu dorëzuan BQK-së

Në Bankën Qendrore të Kosovës sot grupi “Marakli t’kerreve” ka dorëzuar një kërkesë gjashtëpikshe lidhur me kundërshtimin e tyre për ngritjen e çmimit të sigurimit të veturave. Në emër të këtij komuniteti, Agan Hajdarhoxha, ka dorëzuar kërkesën në BQK, kur në pikën e parë kërkohet që të pezullohet vendimi i …

Lexo më shumë

PZAP i përgjigjet pozitivisht VV-së, por vetëm për një fletëvotim

vetevendosje

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka marrë vendim për ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje, për dy fletëvotime. Në vendimin e PZAP-së thuhet se i njëjti urdhron Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve, që fletvotimin në vendvotimin 2704/02R ta shpallë të pavlefshëm, ndërsa kërkesën e LVV-së për ta shpallë të pavlefshëm fletëvotimin në …

Lexo më shumë

Kraja i përgjigjet Akademisë Suedeze për çmimin Nobel që i është ndarë shkrimtarit Peter Handke

mehmet kraja

Mehmet Kraja, Kryetar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës i ka kthyer letër Akademisë Suedeze e cila është sqaruar sa i përket çmimit Nobel për Letërsi për vitin 2019 që i është ndarë shkrimtarit Peter Handke, një eksponent i shquar i ideve fashiste të nënshtrimit dhe robërimit …

Lexo më shumë