Ballina / InfoGlobi (page 2183)

InfoGlobi

Bigfoot ekziston!!!

Bigfoot ekziston!, të paktën këtë e pohon revista shkencore Science World Report. Shkencëtarët si pohohet në këtë hulumtim kanë thënë se kanë gjetur prova të Hominidit gjigant, në ADN-në e studiuar në shumë vende të botës. Studimi pesë vjeçar është përmbledhje e analizave të 111 krijesave njerëzore dhe është realizuar …

Lexo më shumë

“Plagjiaturat” e eurodeputetëve

“Plagjiaturat”

Sa e madhe është influenca e ekonomisë në projektligjet e BE-së? Disa ekspertë dyshojnë se europarlamentarët janë të influencuar nga qarqe të ndryshme, por mendimet janë të dyjëzuara. Të hartosh projektligjeve për 500 milionë banorët e Bashkimit Europian është një çështje mjaft e ndërlikuar. Për të shmangur efektet eventuale negative …

Lexo më shumë

Thaçi kritikon Brukselin

thaci

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaci, edhe një herë kritikoj Brukselin për ngecje të procesit të liberalizimit të vizave. Ai shteti i Kosovës është në nuancë të lartë për plotësimin e kritereve për liberalizimin, dhe sipas tij, problemi nuk qendron në Prishtinë, sepse Kosova e ka merituar liberalizimin, dhe i ka …

Lexo më shumë