InfoGlobi

Zgjidhet misteri i krijimit të jetës?

toka-imazh

Ekspertët kanë konstatuar se jeta në Tokë është krijuar spontanisht, sigurisht para 3,8 miliardë vitesh Hulumtues amerikanë e italianë thonë se kanë gjetur dëshmi të cilat tregojnë se para katër miliardë vitesh fragmente mikroskopike të ADN-së kanë mundur të përmbajnë “udhëzime” të cilat e kanë orientuar rritjen e tyre drejt …

Lexo më shumë

Shoqëria civile në Shqipëri e Serbi promovon tolerancën

Në Tiranë dhe Beograd ngrihet qendra e përbashkët “Marrëdhëniet Shqipëri-Serbi: Drejt së ardhmes europiane”. Drejtori i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi mbi synimet e qendrës së re. DW: Z. Rakipi, këtë javë në Tiranë u lançua një nismë e përbashkët shqiptaro-serbo, ngritja e Qendrës “Marrëdhëniet Shqipëri-Serbi: Drejt së ardhmes …

Lexo më shumë