Ballina / InfoGlobi (page 2088)

InfoGlobi

Defektet dhe arritjet e shtetndërtimit

ELTON SKENDAJ, INTERVISTE,

Kandidati për doktoraturë në universitetin e Cornell-it në SHBA, Elton Skendaj,në një intervistë për Info Globin shpalosi vlerësimet e tij për procesin e shtetndërtimit në Kosovë. Intervistoi: Evliana BERANI Skendaj,që  mbrojti tezën në Cornell mbi shtet-ndërtimin dhe demokratizimin në Kosovë , nuk pajtohet me konstatimin e shpeshtë nga   ndërkombëtarët se …

Lexo më shumë

Krijimtaria dhe mosha

E freskuar në: 2012 08 08 – 17:46:49 Krijimtaria dhe mosha Një program muzikor ndihmon pjesëmarrësit për një jetë të pasur artistike Para rreth 10 vjetësh, Fondacioni Kombëtar për Artet, një agjenci federale që mbështet artistët filloi të studionte lidhjen e aftësive krijuese dhe moshës me tre grupe korale të …

Lexo më shumë

S’ka koalicion me PDK-në!

haradinaj S’ka koalicion me PDK-në!

Ideja se Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) do të futet në koalicion qeveritar me Partinë Demokratike të Kosovës (PDK) është një spekulim dhe nuk ka fare të bëj me realitetin, ka deklaruar Daut Haradinaj, deputet i AAK-së në Kuvendin e Kosovës. Në rast të prishjes së koalicionit aktual qeverisës, …

Lexo më shumë

Londra 2012 Çfarë ju rekomandohet te vizitoni..

Lojërat Olimpike Londra 2012, ka dyfishuar ‘spektaklin më të mirë në botë’ thonë organizatorët. Lojërat Olimpike Londra 2012, ka dyfishuar ‘spektaklin më të mirë në botë’ thonë organizatorët. “Ka transport më të mirë, sistemi hekurudhor nëntokësor që kalon nëpër Londër; ka akomodime më të mira, hotelet kanë rritur cilësinë…gjithçka është  e …

Lexo më shumë