InfoGlobi

Pema e "mrekullisë", ja arsyeja

Në Washington ndodhet një pemë të cilën të gjithë vendasit e njohin si “pema e mrekullisë” për shkak të rezistencës së saj ndër vite. Kjo pemë mund të konsiderohetvërtetë një mrekulli. Duhej të ishte tharë para shumë kohësh, konfirmoi një ekspert. Pema ka përmasa të konsiderusheme dhe gjendet në një …

Lexo më shumë

10 mënyrat më të mira të prindërve për të përforcuar sjelljen pozitive të fëmijëve

1. Krijoni orare të rregullta dhe të parashikueshme Të caktoni një rutinë për fëmijët tuaj nuk duhet të keqinterpretohet asnjëherë si një praktikë e ashpër prindërore. Përkundrazi, kjo mënyrë e përcaktimit të qëllimeve krijon një hapësirë të sigurtë ku madje edhe fëmijët e vegjël e dinë çfarë të presin. 2. …

Lexo më shumë