InfoGlobi

A do të rinegociohet Marrëveshja për Asociacionin

Vendimi i Gjykatës Kushtetuese për të pezulluar përkohësisht Marrëveshjen për Asociacionin e Komunave me shumicë serbe, ka ngjallur idenë, që kjo Marrëveshje “problematike” të rinegociohet edhe një herë. Derisa opozita kërkon zhbërjen komplet të saj, janë shtuar zërat, madje dhe ndërkombëtarët që kësaj Marrëveshjeje t’i bëhet një “redaktim” në disa …

Lexo më shumë