InfoGlobi

Qeveria vishet me 'petkun' portokalli

Gjashtëmbëdhjetë Ditë Aktivizmi kundër Dhunës në Baza Gjinore, fushtë kjo e organizuar nga ‘UN Women’ në Prishtinë,  kanë ndriçuar ndërtesën e Qeverisë së Kosovës me ngjyrë portokalli. Ndryshe, ngjyra portokalli është ngjyra e kësaj fushate që ka simbolikë një botë të lirë nga dhuna ndaj grave dhe vajzave. UN Women …

Lexo më shumë

Me Kodin Penal, Kurti mund të dënohet deri në 10 vjet burg

Përpjekja e ish-liderit të Vetëvendosjes, Albin Kurti dhe e deputetëve të Vetëvendosjes, e shpalosur publikisht si thirrje për një “Republikë të tretë” dhe e materializuar përmes organizimit të manifestimeve të dhunës në Kuvendin e Kosovës dhe në publik, mund të cilësohet si vepër penale “Sulmi kundër rendit kushtetues të Republikës …

Lexo më shumë