Ballina / InfoGlobi (page 2053)

InfoGlobi

Protestohet edhe sot

protesta

Protesta e studentëve për dorëheqjen e Rektorit të Universitetit ‘Hasan Prishtina’ do të vazhdojë edhe sot.  Protestuesve dje i janë bashkëngjitur edhe përfaqësues të shoqërisë civile por edhe të subjektit politik Vetëvendosje. Gjashtë studentë janë lënduar në protestën e se enjtes, ndërkohë që dhjetëra studentë të tjera janë trajtuar nga dy …

Lexo më shumë

Tregu i përbashkët turistik Shqipëri-Kosovë

nenshkrim, tregu

Të enjten, në Tiranë, u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit në fushën e turizmit në mes Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë dhe Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit të Republikës së Shqipërisë. Delegacioni kosovar kryesohej nga ushtruesi i detyrës së Ministrit, Bernard Nikaj dhe nga pala shqiptare marrëveshjen e firmosi ministrja …

Lexo më shumë