Ballina / InfoGlobi (page 2052)

InfoGlobi

Dushi shpjegon votat

zgjedhjet, kosove, 2014

“Votat me kusht dhe ato me postë si përqindje nuk e ndryshojnë rezultatin. Të paktën kjo ka qenë përvoja jonë në të kaluarën. Gjasat që ai të ndryshojë janë minimale”, thotë Florian Dushi nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Mirëpo, ai ka pranuar se rritja sinjifikante e numrit të votave në …

Lexo më shumë

Ja kalkulatori i mandateve

Ja kalkulatori i mandateve June 10, 2014Ora: 3:02 në LAJME, Zgjedhjet 2014 Comments InfoGLOBI vazhdon me praktikën e përpjekjeve që të ju afrojë sa më shumë tek burimet e informatave të dorës së parë dhe tek ‘paisjet’ që ju ndihmojnë të gjeni në mënyrë të pavarur zgjidhjet e kërkuara. Një ekip, mbase i …

Lexo më shumë

Ja kalkulatori i mandateve

zgjedhjet

InfoGLOBI vazhdon me praktikën e përpjekjeve që të ju afrojë sa më shumë tek burimet e informatave të dorës së parë dhe tek ‘paisjet’ që ju ndihmojnë të gjeni në mënyrë të pavarur zgjidhjet e kërkuara. Një ekip, mbase i entuziastëve nga boshti.com, ka ‘prodhuar’ kalkulatorin e mandateve për zgjedhjet …

Lexo më shumë

Jahjaga: Kosova kaloi sprovën

jahjaga 2014

Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga e ka vlerësuar procesin elektoral si të drejtë, të qetë dhe të sigurt. “Qytetarët e Kosovës e kanë kaluar sprovën” ka theksuar Jahjaga dhe ka shtuar se ”zgjedhjet e parakohshme të përgjithshme të 8 qershorit janë mbajtur në një atmosferë të qetë dhe të pranueshme …

Lexo më shumë

Lëndohen 4 toreadorë

toreador

Të paktën katër persona janë lënduar në garën vjetore të toreadorëve në Pamplon të Spanjës. Kau ka goditur me bririn e tij një pjesëmarrës të garës, ndërkohë që tre të tjerë janë lënduar gjatë ikjes nga kafshët. Lajmin e ka konfirmuar Kryqi i Kuq i Pamplonit. Sipas tij të katër …

Lexo më shumë