Ballina / InfoGlobi (page 2020)

InfoGlobi

Cliff: Zgjidhja tek liderët

cliff

Nuk do të ndërhyjmë për momentin, sepse gjetja e një zgjidhjeje sa i përket situatës politike u përket vetëm liderëve të Kosovës, ka deklaruar ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ian Cliff. “Ky problem duhet të zgjidhet ndërmjet vetë liderëve politikë të Kosovës. Jemi duke e mbështetur iniciativën e …

Lexo më shumë

Kriza politike

Shkruan: Leutrim Morina Fillimisht si cdo student të cilët studjojmë në drejtimet e ndryshme përkatëse, duhet të dimë për vendin tonë karakteristikat historike dhe sigurisht duke reflektuar në zhvillimet aktuale politike të cilat tani na janë bërë tema “ HITE” të cilat pothuaj po na pasqyron drejtimin apo kahjen të …

Lexo më shumë