Ballina / InfoGlobi (page 10)

InfoGlobi

Punësimet familjare shkaktojnë demoralizimin e personave të kualifikuar për punë

papunesia

Muajve të fundit, është raportuar se partitë politike në pushtet kanë punësuar qindra militantë nëpër institucione e ndërmarrje publike, gjë që kishte nxitur reagime të ashpra nga diplomatët ndërkombëtarë në Prishtinë dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile. Ndërmarrjet publike, ministritë dhe agjencitë e pavarura janë vendet në të cilat partitë në …

Lexo më shumë

Kanë filluar përgatitjet për regjistrim të popullsisë. Kostoja do shkojë deri në 12 milionë euro

hazbije qeriqi

Si çdo vende tjetër që bënë regjistrimin e popullsisë në çdo një dekadë edhe Kosova po bën plan që në vitin 2021, të bëj regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave. Zyrtarja për media Agjencinë e Statistikave të Kosovës (ASK), Hazbije Qeriqi, tha se regjistrimi i popullsisë është shumë me …

Lexo më shumë