fbpx

Aurora në Norvegji

Cka po ndodhë pas kësaj bjeshke? Shkrirje e një sërë spektaklesh.

Aurora e meteori njëkohësiht u reflektuan në qiell dhe në sipërfaqen e ujërave të kthjellta të lumit Signalelva afër Tromso-së në Norvegji.

Shkëlqimi shpaloi madje edhe bukuritë e majes së njohur me emrin Otertinden të Alpeve Lyngen. E mahnitshme./infoglobi/v.b.