Astrologji: Femra në këtë shenjë është e pasionuar dhe e sinqertë

Ajo është zjarr i gjallë, plot pasion, e plus kësaj edhe shumë e sinqertë.

Që nga rinia e hershme fillon të gjurmojë për dashuri të madhe, e kur e gjen, i dorëzohet e tëra, me tërë shpirtin e saj.

Është përplot ëndrra e idelae. Ka intuitë të fortë të lindur, e cila ia mundëson që gjithmonë t’i qëllojë dëshirat e meshkullit të cilin e do.

Është praktike, por jo edhe e ngurtë, di t’i përshtatet jetës së dashurisë.

Ka prirje për jetë të rehatshme.

Kjo është femra në shenjën e LUANIT (nga 24 qershori deri më 23 gusht).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.